Vi växer och behöver bli fler killar och tjejer!

Marcus Arfwidssons Elektriska AB (MAELAB) är ett elektrikerföretag inom serviceentreprenad och byggentreprenad. Vi värdesätter våra medarbetare som vår absolut viktigaste resurs och letar efter fler killar och tjejer som är färdiga elektriker att satsa långsiktigt på.  

Arbetet med serviceentreprenad stället höga men rimliga krav på oss som yrkespersoner vilket vi är helt bekväma med och arbetar strukturerat med att svara upp emot. Vi har ett omfattande och inspirerande personalprogram med träning på arbetstid, personalaktivteter, en god lönebild, både interna och externa utbildningar och en ordentlig privat sjukvårdsförsäkring ifall oturen är framme.  

Vi söker dig som är mellan 25 och 50 år gammal, man som kvinna som är motiverad att ta din yrkesroll till nästa nivå och bidra med både din personlighet och kompetens som elektriker. 

 Din personligheten och sociala kompetens är absolut viktigast för oss men vi behöver ändå följande grundläggande yrkeskompetenser: 

-       ECY-certifikat

-       Körkort, B-behörighet

-       Heta arbeten, certifikat för ställning 9 meter och lift.

-       Helst 5 år inom yrket, färre går att diskutera  

Meriterande

-       Erfarenhet av servicejobb både inom privat och byggsektor.

-       Svagströmskompetens

-       Kompetents inom ”KNX” styrsystem för intelligenta hus.  


Tillträde enligt överenskommelse. 

 

Maila oss ditt CV tillsammans med en motivering till varför MAELAB behöver ha just dig och vad du har med dig till bordet så hör vi av oss för ett förutsättningslöst möte. 
Maila till info@maelab.se